Θεοκρίτου 1, 121 34 Περιστέρι,
τηλ: 210 5716 550 fax: 210 5716 542
Mελέτη Συγκροτήματος Τεσσάρων Εξοχικών Κατοικιών - Τζια

Συνολικός αντιπλημμυρικός σχεδιασμός προωθείται στην δυτική Αθήνα

jgp_541

Ημερομηνία: 04-11-2014

Στην ανάγκη εκπόνησης συνολικού αντιπλημμυρικού σχεδιασμού, που θα ξεκινά από την ανάσχεση των υδάτων στο όρος Αιγάλεω και το Ποικίλο Όρος και θα ολοκληρώνεται με την απορροή και τη διοχέτευσή τους στον Κηφισό ή στον κόλπο του Σκαραμαγκά, κατέληξαν οι δήμοι της δυτικής Αθήνας (Αιγάλεω, Περιστέρι, Ιλιον, Χαϊδάρι, Αγ. Ανάργυροι-Καματερό, Αγ. Βαρβάρα, Πετρούπολη) σε συνάντηση που είχαν με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Βασιλική Λάσκαρη, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θοδωρής Σχινάς και ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας) Ανδρέας Μποζίκας.

Στη συνάντηση καταγράφηκαν τα έργα που είναι αναγκαία και σε προτεραιότητα. Συνομολογήθηκε η σημασία εκπόνησης μελετών και για έργα που αποτελούν μέρος του συνολικού σχεδιασμού, ως σημειακές παρεμβάσεις άμεσης υλοποίησης.

Αποφασίστηκε ο συντονισμός από την Περιφέρεια των εμπλεκόμενων υπηρεσιών (Περιφέρεια, ΑΣΔΑ, δήμοι) προκειμένου να υλοποιηθούν οι συγκεκριμένες πολιτικές και αποτιμήθηκε η πρόοδος των αυτοψιών και των διαδικασιών αποζημιώσεων των πληγέντων.

 

Πηγή: in.gr

design by S & Team | development by Digitalbox