Θεοκρίτου 1, 121 34 Περιστέρι,
τηλ: 210 5716 550 fax: 210 5716 542
Mελέτη Συγκροτήματος Τεσσάρων Εξοχικών Κατοικιών - Τζια

Συμμετέχουμε στην έκθεση 100% HOTELSHOW

Ημερομηνία: 30.10.2018

 

 

FB cover2-100%HotelShow

Το 2012 δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα με την ένωση της εταιρείας Γαλιλαίος – JGP& του αρχιτεκτονικού γραφείου m2architects, έχοντας στόχο την κάλυψη σε όλους τους τομείς μεγάλων projectτόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο. Στον τομέα του τουρισμού η ποιοτική κατασκευή βιοκλιματικών μονάδων με μηδενικό αποτύπωμα ρύπων, θα επιφέρει αύξηση ποιοτικότερου τουρισμού.

Από τότε έχουν αναλάβει και διεκπεραιώσει μελέτες δημοσίων έργων και μελέτη – κατασκευή ιδιωτικών έργων. Αυτή η συνεργασία ένωσε κάτω από την ίδια στέγη αρχιτέκτονες μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, σχεδιαστές και διακοσμητές.

Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο δυναμικό της εταιρείας είναι σε θέση να αναλάβει με επιτυχία όλα τα στάδια της μελέτης, από το στάδιο της προκαταρτικής μελέτης μέχρι το στάδιο δημοπράτησης ενός έργου και της μελέτης εφαρμογής.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία έχει διεκπεραιώσει μία σειρά από έργα μεγάλης κλίμακας, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει ιδιαίτερη επιδεξιότητα στην επίλυση σύνθετων θεμάτων κάτω από το βάρος πιεστικών προθεσμιών.

Η προσοχή στην λεπτομέρεια, η λειτουργικότητα του χώρου και η επιλογή υλικών, είναι στοιχεία που διαφοροποιούν την μορφή της μελέτης. Το να σχεδιάζεις απαιτεί σταθερό χέρι, φαντασία, στηρίζεται σε μια διακριτή ιδέα (concept) η οποία αποτελεί και την ταυτότητα του έργου. Ένα απλό σκίτσο είναι αρκετό για να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα.

H συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των μελετών, της κατασκευής και της τεχνολογίας είναι σε θέση να παρέχει ανά πάσα στιγμή τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, ανάλογα με τα εκάστοτε οικονομικά και χρονικά περιθώρια. Η εταιρεία τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και ασφαλείας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής πιστότητας.

Οι δημιουργίες της συνεργασίας των γραφείου M² Architectsκαι Γαλιλαίος – JGP, αφορούν πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και διαμόρφωση καταστημάτων. Οι κατασκευές εκθεσιακών περιπτέρων και εργοστασίων, γνωστών εταιριών στις κατασκευές επίπλων, με γνώμονα τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την άριστη κατασκευή είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μελετών τους.

FB cover1-100%HotelShow

 

Πηγή: galileos.gr

 

 

design by S & Team | development by Digitalbox